ARTI BiLiM KOLEJi

ROBOTİK KODLAMAYI
ÖĞRETEN OKUL

"GELECEĞİN DİLİ"

Günümüzde teknoloji hızla ilerliyor, bununla beraber yazılım önem kazanmış durumda ve daha da önem kazanmaya devam ediyor. Yazılımın içerisinde robotik kodlama yazılımın gözdesi olma yolunda hızla ilerliyor. Robotik kodlama denildiğinde dışarıdan bununla ne yapılabilir, çocuklarımıza ne faydası olabilir gibi bir çok soru öğrenci velilerinin kafasını kurcalıyor olabilir. Robotik kodlama ile öğrenciler; Gerçek bir programlama dili öğrenecek, Algoritma kurmayı ve kurulan algoritma ile kodlamayı öğrenecek, Analitik düşünmeyi beraberinde her şeyi hesaplayarak yorumlayacak, Problemler için en kısa yoldan çözüme ulaşmayı öğrenecek, Olaylara ve problemlere bir çok farklı açıdan bakacak, Sistemleri ve yaratıcı düşünecek, Programlı ve değişkenleri dikkate alarak işlem yapacak.

SINAVLARI KAZANDIRAN OKUL

"BAŞARIYA GÖTÜREN YOL"

Artı Bilim Koleji’nde ortaokul 7. ve 8. sınıflarda, lise 11. ve 12. sınıflarda sınavlara yönelik doğrudan sonuç odaklı uygulamalar ve yoğunlaştırılmış eğitim müfredatı uygular.

YETENEKLERİ
GELİŞTİREN OKUL

"HER ZAMAN GELİŞMEYE AÇIK OLUN"

Artı Bilim Koleji’nde eğitim anlayışı ortaokul 5. ve 6. sınıflarda, lise 9. ve 10. sınıflarda akademik eğitim, spor aktiviteleri, beceri kursları ve yoğun yabancı dil eğitimi verilir.

DİLLERİ KONUŞTURAN OKUL

"DÜNYAYA AÇIL"

Artı Bilim Koleji öğrencileri İngilizce dilinde yetkin bireyler olarak yetişir.

Telif Hakkı © 2019 Artı Bilim Eğitim Kurumları Tüm hakları saklıdır.